رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) گفت: ما دوره هایی را طراحی کرده ایم که کشاورزان، کارشناسان و حتی فارغ التحصیلان دانشگاهی بتوانند با شرکت در این دوره ها مهارت های لازم را به صورت علمی بیاموزند و به یک نیروی متخصص تبدیل شوند.

نشست خبری رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) / رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) گفت: ما دوره هایی را طراحی کرده ایم که کشاورزان، کارشناسان و حتی فارغ التحصیلان دانشگاهی بتوانند با شرکت در این دوره ها مهارت های لازم را به صورت علمی بیاموزند و به یک نیروی متخصص تبدیل شوند.

به گزارش پایگاه خبری ندای البرز به نقل از فاطمه صادقی، دکتر ربانی نسب در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی که در کشور داریم، نیازمند روش های کوتاه مدت، زودبازده و اثر بخش در این زمینه هستیم و آموزش یکی از کوتاهترین راه های این مسیر است که سرمایه گذاری در این حوزه باعث بالاتر رفتن کیفیت ها در این بخش خواهد شد.

ایشان به سیاست ها و  برنامه های جدید آموزشی این مرکز اشاره کرد و گفت: همکاران بنده در سال های گذشته بسترهای بسیار مناسبی را در این مرکز مهیا کرده اند و با توجه به ظرفیت های بسیار خوبی که ایجاد شده است چندین کار در دست اقدام است.

وی افزود: توسعه آموزش های مهارتی، تقویت شرکت های نوآور و فن آور و دانش بنیان، افزایش تعاملات با موسسات تحقیقاتی برای انتقال یافته ها و توانمندی پژوهشگران از جمله برنامه های این مرکز می باشد.

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی افزود: یکی از مهترین چالش های بخش کشاورزی نیازسنجی های درست است. جمع کردن حضوری کشاورزان کار بسیار سختی است و در این راستا دوره های مجازی آموزشی برقرار شده و تمام تلاش ما بر این است که این دوره ها اثربخش باشند.

ربانی نسب در خصوص آموزش در کنار سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: باید دانشی ایجاد شود تا بتوان در آن بخش سرمایه گذاری کرد و بسیاری از کشاورزان اعتمادی به فن آوری های نوین نداشته و آموزشها باعث می شود تا پذیرش در این زمینه تاثیرگذارتر باشد و ریسک سرمایه گذاری در بخش تولید کمتر شود.

وی از سرمایه گذاری کم در بخش کشاورزی سخن به میان آورد و عنوان کرد: فرصت های بسیاری برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی وجود دارد، اما اعتماد در این زمینه بسیار اندک است و ما باید با معرفی کشاورزهای نمونه و ارتقای کشاورزان این اعتماد را برای سرمایه گذارن در این بخش بوجود بیاوریم.

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) در زمینه آموزش مصرف بهینه آب افزود: کاهش مصرف آب در اراضی بالای ۱۰ هکتار یکی از احکامی است که در برنامه هفتم نیز دیده شده است که متناسب با این موارد برنامه های آموزشی در اجرای حوزه کشت و مدیریت منابع انسانی، نگهداری سیستم های آبیاری و … داریم. در خصوص حفاظت از خاک، منابع طبیعی و آبخیزداری نیاز به آموزش ها در جوامع محلی داریم. کشاورزی حفاظتی یکی از مهمترین و اثر بخش ترین روش های مدیریت منابع آبی است که در این زمینه برنامه ای ویژه در استان البرز خواهیم داشت.

وی استفاده از پتانسیل علمی ایرانیان خارج از کشوری، آموزش تولیدکنندگان برتر در حوزه صادرات محصولات کشاورزی، معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کشورهای همسایه و صدور خدمات فنی و مهندسی و ایجاد بازار برای شرکت های فعال را از سیاست های مرکز در حوزه روابط بین الملل عنوان کرد.