با توجه به حادثه خیزی مناطق مختلف کشور و ضرورت جبران خسارات زیاندیدگان ناشی از حوادث طبیعی، ضرورت تدوین آیین نامه مواجهه با بحران کاملا احساس می شود.
با توجه به حادثه خیزی مناطق مختلف کشور و ضرورت جبران خسارات زیاندیدگان ناشی از حوادث طبیعی، ضرورت تدوین آیین نامه مواجهه با بحران کاملا احساس می شود.
به گزارش ندای البرز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر مجید مشعلچی که در جمع تنی چند از مدیران عامل شرکت های بیمه و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: تناسب بین میزان خسارات احتمالی و پوشش بیمه ای از جمله مسائلی است که باید در طراحی و عرضه بیمه نامه های مرتبط با رشته حوادث مورد توجه قرار گیرد.
قائم مقام بیمه مرکزی، انجام وظیفه انسانی صنعت بیمه را مقدم بر ایفای تعهدات بیمه گری عنوان کرد و اظهار داشت: سرعت در فرایند ارزیابی و پرداخت خسارت از جمله عوامل اعتمادسازی است که می تواند در همگانی تر شدن محصولات و خدمات بیمه ای موثر باشد.
دکتر مشعلچی با تاکید بر ضرورت راه اندازی یک “سوآپ بیمه ای” ویژه حوادث طبیعی و فاجعه آمیز خاطرنشان کرد: بهره گیری از تجارب بین المللی حوادث طبیعی اخیر از وظایفی است که پژوهشکده بیمه و بخش های پژوهشی شرکت های بیمه گر باید با جدیت هر چه تمام تر پیگیری کنند.
شایان ذکر است در این نشست، دکتر سید محمد کریمی_ دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران_ و مدیران عامل شرکت های بیمه آسیا، رازی، پارسیان و برخی دیگر از بیمه گران به طرح دیدگاه های خود پرداخته و بر تلاش بیشتر برای ایفای ماموریت های قانونی و مسئولیت های اجتماعی خود تاکید کردند.
گفتنی است در نشست یادشده گزارش های موردی شرکت های بیمه در خصوص تعداد ارزیابی خسارت، صدور حواله و تحویل چک از سوی مدیران عامل و نمایندگان شرکت های بیمه، ارائه شد.
https://nedayalborz.ir/?p=4942
Friday, 10 January , 2025